Meny
 

5 raske hverdagsfrisyrer

Føl deg fresh uansett hvilken dag i uken det er med disse raske frisyrene fra Ramsvik Frisør.

 

Store, trendy klemmer

 

Det er mye du kan gjøre med klemmer. Har du midtskill kan du bruke én på hver side, og har du sideskill kan du bruke én eller flere på én side. Nå skal klemmene være litt store - gå for klemmer med klassiske hvite perler eller klemmer med mønster. 

 

 

Bruk mange fliseklemmer

 

Du kan få et kult uttrykk ved å bruke flere fliseklemmer i gull til å holde håret borte over øret, og pynte med en fin klemme på enden. 

 

PS! Her får du 7 steg til en glødende høsthud 

 

Spar tid på hårrettingen

 

Liker du å ha rett hår, men har dårlig tid om morgenen? Da trenger du bare å ta topplokket for at håret skal se glatt ut. Spray lett over hele håret med en fuktighetsgivende og varmebeskyttende spray. 

 

 

Hvis du har tykt hår går det raskere om du bruker en bred rettetang. Vipp håret litt innover når du retter det så du får bort “babyhårene”. Bruk gjerne en børste samtidig, for å få et raskere og jevnere resultat. 

 

 

Fresh opp hestehalen

 

En enkel hestehale kan gjøres mer interessant ved å bruke klemmer. Bruk et hårpudder for å få litt volum i hårbunnen. Samle håret i en lav hestehale. Surr en del av håret rundt for å skjule strikket, og dra det til slutt gjennom det som er festet ved hjelp av to luseklemmer. Pynt med to store klemmer.

 

 

 

Les også: Høstmoten 2019: Slik setter du sammen et perfekt antrekk 

 

Imponerende hverdagsflette - steg for steg

 

Bygg videre på frisyren over ved å flette håret i hestehalen, enten du velger en enkel flette med tre deler, fiskebeinsflette eller en flette hvor du i tillegg til en vanlig flette får en flette på hver side. 

 

  1. Del håret i to. 

  2. Ta litt hår på ene siden og del det i to.

  3. Ta håret du delte på siden rundt håret du først delte så det samles på midten av hestehalen. 

  4. Avslutt med et lite, gjennomsiktig strikk.

  5. Utvid fletten så den ser litt fyldigere ut. 

  6. Surr en del av håret rundt strikket for å skjule det, og fest ved hjelp av luseklemmer slik du gjorde med hestehalen. 

Sist endret - 30 oktober 2019