Meny
 

Herreantrekk: Kule kombinasjoner i høst

I høst skal du bruke den klassiske komfortable stilen på en leken måte. Her er 9 trendy antrekk!

 

Varme og deilige plagg i cord, dun og strikk. Lune jordtoner som rust og oker kombinert med grønt og blått. Høstmoten setter sitt preg på alt fra gensere og bukser til jakker, sko og tilbehør. 

 

– Tenk lag på lag, og gjerne ton-i-ton. Ha et plagg som skaper kontrast med mønster eller farger, og ha det gøy når du setter sammen antrekket. Det sier Cecilie Guttormsen Andresen, som er markedskoordinator og stylist ved Vestkanten. Hun har satt sammen ni kule og komfortable antrekk for høsten 2019.  

 

1. Komfortabel hverdagslook

Sett sammen en fin hverdagslook med en sort høyhalset genser og en mørk jeans som base. Match det med en rustfarget dunjakke, brune skoletter og et beige belte med brune detaljer. 

 

 

Pologenser fra Selected 500,- Jakke fra Jack & Jones 1100,- Jeans fra Instinct Menswear 1200,- Belte fra Boys of Europe 299,- Sko fra Skoringen 799,-

 

 

2. Sporty stil

Skap en sporty ton-i-ton-stil med en hvit collegegenser under en blå boblevest til hullete jeans og blå sneakers.

 

 

Genser fra Hans H 1699,- Vest fra Dressmann 499,- Jeans fra Carlings 799,- Sokker fra Sport 1 100,- Sko fra Sport 1 1.699,-

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen

 

3. Lek med ruter og college

College-stilen går aldri av moten. Lek med en bukse med ruter og ta igjen fargen i college-genseren og høstjakken. Kombiner med grønne sko.
 

  

 

Genser fra Hans H 1199,- Jakke fra Instinct Menswear 3500,- Bukse fra Carlings 499,- Sko fra Instinct Menswear 1500,-

 

4. Varme høsttoner

Bruk en lun fargepalett i høstfarger med en rust-farget skjorte, beige tøfler og en beige cordjakke med teddykrage. Cord er trendy på både jakker, bukser og skjorter i høst. Skap kontrast med en mørk jeans. 

 

 

Skjorte fra Boys of Europe 599,- Jakke fra Carlings 799,- Jeans fra Instinct Menswear 1200,- Tøfler fra Skoringen 649,-

   

PS: Varme høstfarger er også en viktig trend for kvinner i høst.

 

5. Grønt i grønt

En av årets mest trendy farger er grønn. Ikke vær redd for å bruke fargen på flere plagg samtidig, og på tilbehør som sko. Bryt med en bukse i for eksempel plommelilla. 

 

 

Skjorte fra Boys of Europe 599,- Genser fra Instinct Menswear 600,- Jakke fra Boys of Europe 1599,- Bukse fra Instinct Menswear 1300,- Sko fra Mani 1500,-

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen

 

 

6. Klassisk hverdagsstil

Den beige ulljakken går aldri helt av moten. Kombiner med en høstfarget strikkegenser, blå jeans og brune skoletter, og du får en klassisk hverdagsstil.  

  

 

Pologenser fra Selected 500,- Ullfrakk fra Match 1999,- Jeans fra Selected 800,-  Sko fra Mani 899,-

 

 

7. Kontrastfylt blazer

Kle deg ton-i-ton med en sort genser, brun bukse og sorte sko. Gjør antrekket mer lekent med en blå-rutete blazer, som også tar igjen fargen fra buksen.

 

 

Pologenser fra Selected 500,- Blazer fra Instinct Menswear 4500,- Bukse fra Instinct Menswear 1600,- Sko fra Mani 1799,-

  

 

Se også  høstens beste jakkekjøp for menn

 

 

8. Blått fra topp til tå

Mørkeblå jeans, blå sko og blå boblejakke. Bruk blått fra topp til tå, og kombiner med en kontrastfarget genser med lekent mønster.

 


Genser fra Boys of Europe 699,- Jakke fra Selected 1000,- Jeans fra Selected 800,- Sko fra Skoringen 749,-

 

 

9. Frisk opp med oker 

Oker er også en trendy farge i høst. La fargen gå igjen på flere elementer i antrekket, som for eksempel genser og sko. La trendfargen skinne ved å la de andre plaggene være i mer nøytrale farger. 

 

 

T-skjorte fra Boys of Europe 299,- Jakke fra Kappahl 699,- bukse fra Selected 800,- Sko fra Skoringen 1399,-

 

 

Annonse

 

Foto: C Foto Camilla Waage / Markdesavd. Vestkanten. Make-up: Sofie Mortensen. Modeller: Caroline, Sindre, Ingrid v/Rebel Models. Location: Bod24. Tekst: Cox kommunikasjonsbyrå.

Sist endret - 26 september 2019