Meny
 

Hva skal mannen pakke med seg til syden?

Her får du hele pakkelisten og 6 lure tips til ferien i varmere strøk

 

 

 

6. pakketips til sydenturen  

1. Genser til kjølige kvelder!

Vær forberedt på kjølige kvelder, selv om du reiser sydover. Pakk derfor med en deilig genser eller en lett jakke. 

 

2. Velg en luftlig linskjorte

Skal du kle deg pent er det lurt å velge en linskjorte. I tillegg til at linskjorter ser smashing ut, er lin et luftig og svalt stoff.

 

3. Det lille ekstra med armbånd

Vil du gi antrekket det lille ekstra? Armbånd gjør seg godt i syden. Velg gjerne armbånd i skinn eller med runde steiner. 

 

4. En praktisk toalettmappe

Velg en toalettmappe som er av litt hardere materialet og står av seg selv. Dermed slipper du å grave etter tingene dine. Finner du ikke toalettmappe? Let på kvinneavdelingen - her har de ofte helt enkle toalettpakker i nøytrale farger kan brukes av begge kjønn.

 

5. Beskytt deg mot solen

Det er ikke særlig sexy med en knallrød, solbrent hud. Velg derfor en solkrem med høy solfaktor - ikke bruk under faktor 30, og bruk aller helst faktor 50. Da beskytter man seg mot de farlige UV-strålene og får en jevnere og mer langvarig brunfarge.

 

6. Hold huden fuktig

Når det er varmt føles gjerne huden mindre tørr enn den egentlig er. huden blir lett dehydrert og får mangel på fukt. Det er derfor lurt å smøre seg med bodylotion før man tar på solkrem og aftersun etter en lang dag i solen. Er du ute for uhellet å bli solbrent, smør deg med lindrende aloe vera.

Sist endret - 08 august 2019