Meny
 

Sommer-makup 2019: Slik får du en naturlig sminkelook

Vil du fornye sminken i sommer, men vet ikke hvilken look du skal gå for?

Her har vi 3 trender som er enkle å følge, og som vil gi deg en naturlig og vakker look.

 

Makeup-artist Sofie Mortensen fra Makeup by Sofie forteller at man ikke skal følge sminketrender slavisk, da hver enkelt kler forskjellige farger og sminkestiler. Hun nevner likevel at det er flott å endre litt på sminkerutinene sine ut ifra sesong, så her er 3 trender som gir et vakkert og naturlig uttrykk:

 

 

Her har Sofie sminket modellen Hilde med fokus på naturlig hud, blush og naturlige bryn

 

Naturlig hud 

En naturlig sminkelook er en stor trend nå, og da er naturlig hud er must! For å sminke en vakker og naturlig hud, anbefaler Sofie å bruke en base med litt mindre dekk, som for eksempel en BB-cream eller en CC-cream. Har man derimot områder man ønsker å dekke mer, kan man bruke en dekkende concealer der du ønsker. Hun anbefaler å ha gode hudpleierutiner, da en vakker hud er det beste utgangspunktet for en vakker sminke.
Les her om hudpleierutinen som gir vakker sommerhud her!

 

Blush

Som i fjor er det også nå stort fokus på blush og farger som rosa, korall og fersken! Sofie anbefaler å å enten legge blush i eplekinn for et frisk og ungdommelig utrykk - eller å duse den fra kinnbeina og dra den forsiktig over i øyelokket. Man kan helt fint bruke blush som øyenskygge for en ekstra vårlig look! Til slutt nevner hun at man også kan matche fargen på leppene til blushen for å et helhetlig uttrykk.

 

Naturlige Bryn

Når det gjelder bryn har de typisk definerte "Instagram"-brynene dominert motebildet lenge, men en ny trend er å ha mer naturlige og mer buskete bryn. Her fokuserer man på å gre brynene oppover, og tegne på ett og ett hårstrå for å gi mer fylde på brynene. 


 Her er noen av våre favorittprodukter:

 

Mascara fra The Body Shop 189,- Neglelakk fra Vita Exclusive 139,- Øyenbrynsfarge fra Kicks 155,-

 

 

Sjekk ut Makeup by Sofie sin Instagram

Sist endret - 08 august 2019