Meny
 

Åpningstider

Man-fre: 10-18

Lør: 10-18

Kontakt

40810252 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Parkering

P2 mot syd

NORMAL

Stort utvalg av billige husholdningsartikler og produkter til personlig pleie

Hos oss finner du et stort utvalg av helt normale varer til helt normale mennesker - bare billigere. Vår ambisjon er å kunne tilby deg et stort utvalg av Norges billigste husholdningsartikler og produkter til personlig pleie.

Vi vil påstå at NORMAL er mye mer enn bare faste lave priser på daglidagens merkevarer. Det er også en annerledes og interessant butikkopplevelse, hvor konstante nyheter supplerer et fast sortiment på over 2.000 varer. For eksempel kan du finne merker en typisk kun ser i utlandet. Det kan være leskedrikken en kjenner fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladeplaten du ble hektet på under fjorårets sydentur.

Mer om Normal

Vi åpnet vår første butikk i Silkeborg i Danmark, i 2013. Siden den gang har vi åpnet over 120 butikker fordelt på Danmark, Norge, Sverige og Holland. NORMALs mål er å kunne tilby deg en unik opplevelse hver eneste gang du kjøper varer hos oss, noe som er årsaken til at vi hele tiden tar inn nye og spennende varer i butikkene våre. Du vil kunne finne merkevarer til deg selv, dine kjæledyr eller til husholdningen hos oss. Selv om vi har masse forskjellige varer, har de en ting til felles... De vil alltid være tilgjengelig til faste lave priser hos oss!

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, grunnet importering av varer fra forskjellige distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd. Derfor kan du ofte spare 30-60% på varer hos oss, sammenlignet med markedsprisen.

 

 

Du finner Normal i 2.etg:

 

 

Butikkategori: