Meny
 

Sumo søker ansatte


Vi søker servitører, sushikokker, varmmatkokker og verter/vertinner.

Snarest

Søknad med CV sendes til jobb@sinco.no

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Vi tilstreber å gi våre gjester en komplett men avslappet kundeopplevelse enten de spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil våre gjester alltid finne det samme gode utvalget av sushi og varmmat, og med de samme gode smakene, uavhengig av hvilke Sumo de besøker.

 

På Sumo serverer vi mat som passer for alle i hele familien, garantert! Vi har to kjøkken i alle våre avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa og sushi kjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar og veganske retter herunder egenutviklet vegetardeig. Vi er stolt av at all maten er hjemmelaget og ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

 

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet!

Til vårt nyeste tilskudd, Sumo Vestkanten, søker vårt dyktige og energiske team etter flere dyktige medarbeidere. Vi ser etter entusiastisk, positiv og engasjerende person som har gode evner til å lytte og være ydmyk. Du har gode tilpasningsevner og forstår viktigheten av å jobbe i team. Du setter dine kunder og medarbeidere i fokus, du har stor arbeidskapasitet og øye for detaljer. 

 

Vi tilbyr:
- Svært gode utviklingsmuligheter
- Et godt og positivt arbeidsmiljø
- En seriøs og trygg arbeidsplass
- Konkurransedyktig lønn

 

 

 

 

 

Interessert i en jobb hos oss? Vi søker etter servitører, sushikokker, varmmatkokker og verter/vertinner. Send inn din søknad og CV til jobb@sinco.no i dag!