Sprell

Ass. butikkleder i 80% stilling

Butikkmedarbeidere til Bergens fineste lekebutikk søkes!

Vi søker medarbeidere til ny, flott butikk på Vestkanten Storsenter

I august åpner Sprell sin tredje butikk i Bergen på Vestkanten Storsenter!

Vi søker derfor etter nye, dyktige kollegaer og medarbeidere. Kryss ut lenger i prosessen hvilken stilling du kan tenke deg. Vi trenger både ass.leder og deltidsmedarbeidere/ekstrahjelper.

Vi ser etter deg som helst er over 18 år, er generelt blid, varm, engasjert og glad i mennesker.

Du må være genuint serviceminded, like gode salg og trives med ansvar. Er du i tillegg initiativrik blir vi ekstra glade! Erfaring fra varehandelen er bra, men ikke nødvendig. Siden butikken vår er åpen både dag, kveld og i helgene vil arbeidstiden din være skiftende og det må du like.

Arbeidsdagen hos oss er variert, men i hovedsak vil dagene bestå av å tipse og råde kundene våre på salg av leker, babyutstyr og interiør. Du håndterer kassen godt, gjør varepåfylling/vareeksponering, rydder, tar oppgjør, lærer deg produktene våre (produktinteresse) og sørger enhver tid for at vi har det rent og pent i butikken. En assisterende leder må kunne ta ansvaret når Butikkleder ikke er tilstede.

Du må ellers snakke flytende norsk og beherske engelsk.

Og hva tilbyr vi? Jo en fantastisk butikk med bærekraftfokus, kvalitetsprodukter og en kjede i vekst! Miljøet er særdeles godt og vi opplever å ha verdens beste kunder. Betingelsene er konkurransedyktige og vi er opptatt av å ta vare på menneskene som jobber hos oss.

Er dette en jobb du kunne tenke deg eller kjenner du noen som kan passe?

SØK DA VEL - VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG :)

Om stillingen

Stillingstittel
Ass. butikkleder i 80% stilling
Stillingstype
Deltid
Omfang
80%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpner snart