assisterende butikksjef

Rituals søker assisterende butikksjef

Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

HOVEDOPPGAVER:

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals' filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Du er videre ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og ledelse. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

· Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk

· Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss

· Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk

· Arbeidet krever at du behersker Office-pakken

Vi tror sterkt på et 'lead by example' og at våre ledere er «hands on» ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

ARBEIDSTID:

Assisterende stilling 80% - 30 t/uke

ANNEN INFO:

Om du er interessert i stillingen og din profil stemmer overens med den vi søker ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem. Send gjerne inn din søknad i dag da vi ofte intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Søknadsfrist: 31/10 2021.

Ønsket oppstart: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel
Deltid
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ekstrahjelp
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00