Change Lingerie

Butikkleder Change Lingerie

Vil du bli butikkleder hos Change Lingerie på Vestkanten Storsenter og få en karriere som gir mening?

Som butikkleder hos CHANGE, vil du bli en del av vår oppgave å hjelpe våre kunder å føle seg komfortable og vakre i våre produkter, uansett størrelse.

Vi vil by på muligheter for en spennende karriere med attraktiv lønn og mulighet til å bli partner hvis du har ambisjonen.

Vi gjøre mer enn å kun selge undertøy. Med våre 88 bh-størrelser, vakre design og unike kundeveiledning skaper vi en bekvem atmosfære hvor kundene kan finne akkurat riktig undertøy som matcher deres ønsker og kroppsfasong.

Dette har allerede gjort oss til en ledende undertøyskjede i Skandinavia og vi fortsetter global ekspansjon. Idag har CHANGE 300 butikker i 9 land.


Du vil få ansvar for:

Lede og coache ditt team

Utvikle ditt team ved månedlige evalueringer

Daglig drift – inkludert planlegging

Salgsledelse og sikre at butikken møter sine salgs-KPI’er


Motivere ditt team til suksess

I CHANGE vil du ikke kun drive butikken. Du spiller også en nøkkelrolle og har ansvaret for at kundene forlater butikken med en unik og eksepsjonell opplevelse. Både når du selv tar imot kunder, så vel som når teamet ditt møter dem.

Du vil også sikre at teamet ditt når butikkens salgsmål. Dette oppnås ved å være et godt eksempel, motivere teamet og trene dem i CHANGE sin salgsmetode.

Du vil selvfølgelig motta massevis av støtte og opplæring i våre systemer og verktøy av svært dedikerte regionsledere og salgstrenere. Du vil få en flott mulighet til å utvikle dine lederevner og kunne sparre i hvordan du kan gjøre ditt team enda bedre.


Oppfyll dine karrieredrømmer i CHANGE

CHANGE legger vekt på å anerkjenne innsats og resultater. Som butikksjef vil du derfor bli en del av vårt partnerskapsprogram som skaper attraktive muligheter for personlig utvikling og lønn ved å motta en del av butikkens overskudd.


Kan du lede, selge og skape en flott atmosfære?

Vi søker en person som har erfaring som leder i en prestasjonsinriktet miljø. Du har skapet resultater gjenneom å motivere og inspirere ditt team med din personlighet og gjenom å vise dem veien.

For å blomstre hos oss, bør du være:

Dreven av å skape resultater gjennom både dine ansatte og gjennom egen innsats

Svært dyktig i å gi god veiledning til dine kunder – en evne du har oppnådd fra stillinger innen kundeservice, salg eller lignende

Motivert av salg og føler deg komfortabel I en stilling med spesifikke salgsmål og som er gjenuint interessert i å få kundene til å føle seg spesielle. Du har veldig positiv energi som gjør deg i stand til å skape et behagelig miljø i intime situasjoner.

Fleksibel og kan jobbe innenfor butikkens åpningstid på hverdager og annenhver helg. Du vil planlegge dine vakter selv, men du må være tilgjengelig for dine ansatte og kunder ved behov


Er du klar for CHANGE?

Så skynd deg å sende inn søknad og CV ved å klikke på “søk”. Intervjuer holdes fortløpende, så søk heller i dag enn i morgen.

ANNEN INFO:

CHANGE Lingerie er et fremgangsrikt og raskt voksende selskap innen detaljhandel og e-handel med base i Danmark. Vi designer, utvikler og produserer våre egne produktlinjer som selges fra ca. 280 spesialiserte CHANGE Lingerie konseptbutikker og e-handelsbutikker i Europa og Canada. Change Lingerie er markedsleder i alle de fire nordiske landene o utvides for tiden i Tyskland, Canada, Polen, Spania og Østerrike. Selskapet sysselsetter over 1.000 ansatte og gir årlige inntekter på 1,2 milliarder NOK..

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkleder
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Fulltid
Søknadsfrist
31.12.2023
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen

1. etg.

Åpent i dag 10:00 - 18:00