Change

Butikkleder

Change Lingerie ekspanderer og vi gleder oss til å åpne ny butikk i Bergen på Vestkanten Storsenter!

Vil du bli Store Manager hos Change Lingerie i Bergen/Vestkanten Storsenter og få en karrire som gir mening?

Som Store Manager hos CHANGE, vil du bli en del av vår oppgave å hjelpe våre kunder å føle seg komfortable og vakre i våre produkter, uansett størrelse.

Vi vil by på muligheter for en spennende karriere med attraktiv lønn og mulighet til å bli partner hvis du har ambisjonen.

CHANGE – omfavner den kvinnelige kroppen

Vi gjøre mer enn å kun selge undertøy. Med våre 88 bh-størrelser, vakkre design og unike kundeveiledning skaper vi en bekvem atmosfære hvor kundene kan finne akkurat riktig undertøy som matcher deres ønsker og kroppsfasong.

Dette har allerede gjort oss til en ledende undertøyskjede i Skandinavia og vi fortsetter global ekspansjon. Idag har CHANGE nærmere 300 butikker i 9 land.

Vi gleder oss veldig til å åpne ny lekker butikk på Vestkanten Storsenter og sette sammen et nytt salgsklart team som skal yte den beste kundeservicen! Vil du være med på det?


Du vil få ansvar for:

• Lede og coache ditt team

• Utvikle ditt team ved månedlige evalueringer

• Daglig drift – inkludert planlegging

• Salgsledelse og sikkre at butikken møter sine salgs-KPI’er


Motivere ditt team til suksess

I CHANGE vil du ikke kun drive butikken. Du spiller også en nøkkelrolle og har ansvaret for at kundene forlater butikken med en unik og eksepsjonell opplevelse. Både når du selv tar imot kunder, så vel som når teamet ditt møter dem.

Du vil også sikre at teamet ditt når butikkens salgsmål. Dette oppnås ved å være et godt eksempel, motivere teamet og trene dem i CHANGE sin salgsmetode.

Du vil selvfølgelig motta massevis av støtte og opplæring i våre systemer og verktøy av en svært dedikert salgstrener som regelmessig besøker butikken din. Du vil få en flott mulighet til å utvikle dine lederevner og kunne sparre i hvordan du kangjøre ditt team enda bedre.

Oppfyll dine karrieredrømmer i CHANGE

CHANGE legger vekt på å anerkjenne innsats og resultater. Som butikksjef vil du derfor bli en del av vårt partnerskapsprogram som skaper attraktive muligheter for personlig utvikling og lønn ved å motta en del av butikkens overskudd.

Kan du lede, selge og skape en flott atmosfære?

Vi søker en person som har erfaring som leder i en prestasjonsinriktet miljø. Du har skapet resultater gjenneom å motivere og inspirere ditt team med din personlighet og gjenom å vise dem veien.

Vi forestiller oss at du er:

• Dreven av å skape resultater gjennom både dine ansatte og gjennom egen innsats

• Svært dyktig i å gi god veiledning til dine kunder – en evne du har oppnådd fra stillinger innen kundeservice, salg eller lignende

• Motivert av salg og føler deg komfortabel I en stilling med spesifikke salgsmål og som er gjenuint interessert i å få kundene til å føle seg spesielle. Du har veldig positiv energi som gjør deg i stand til å skape et behagelig miljø i intime situasjoner.

• Fleksibel og kan jobbe innenfor butikkens åpningstid på hverdager og annenhver helg. Du vil planlegge dine vakter selv, men du må være tilgjengelig for dine ansatte og kunder ved behov


Er du klar for CHANGE?

Så skynd deg å sende inn søknad og CV ved å klikke på “søk”. Intervjuer holdes fortløpende, så søk heller i dag enn i morgen.


Vi ser frem til å høre fra deg!


CHANGE Lingerie er et fremgangsrikt og raskt voksende selskap innen detaljhandel og e-handel med base i Danmark. Vi designer, utvikler og produserer våre egne produktlinjer som selges fra ca. 280 spesialiserte CHANGE Lingerie konseptbutikker og e-handelsbutikker i Europa og Canada. Change Lingerie er markedsleder i alle de fire nordiske landene o utvides for tiden i Tyskland, Canada, Polen, Spania og Østerrike. Selskapet sysselsetter over 1.000 ansatte og gir årlige inntekter på 1,2 milliarder NOK..

Om stillingen

Stillingstittel
Heltid
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etg.

Åpner snart