Funky Frozen Yogurt søker butikksjef

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge.

Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Vi er i dag et lite hovedkontor Oslo som drifter alle 20 butikkene sammen med 18 fantastiske butikksjefer. Nå trenger vi en funky butikksjef til, som vi kan dele seirene og utfordringene med. - Kanskje er dette din aller første butikksjefjobb?

Butikksjef i Funky Frozen Yogurt

Som butikksjef i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken din til enhver tid er den desidert beste i bransjen. Du vil ha ansvar for butikken og være Funkys ansikt utad på Vestkanten Storsenter.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg! Det er supert om du er over 20.

ANNEN INFO:

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept? Send oss din søknad!

Send CV og søknad til vestkanten.ffy@gmail.com. Merk i emnefeltet med Butikksjef.

Søknadsfrist: 30. August.

Oppstart i september/oktober

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
Heltid
Søknadsfrist
30.08.2020
Tiltredelse
september/oktober
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10.00 - 21.00