Kicks

KICKS Vestkanten søker Store Manager Vikar

KICKS Vestkanten søker en motiverende, glad og arbeidssom vikar for vår herlige Store Manager.

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker etter en vikarierende Store Manager som vil jobbe mot den målsetningen, og simpelthen elsker å jobbe i butikk og med mennesker!

Som leder stimuleres du av å se dine medarbeidere utvikle seg i jobben og lykkes med å nå sine mål. Ditt fokus vil være å bruke coaching som metode for å utvikle dine medarbeidere og butikken. Du har ansvaret for at alle kundene som besøker KICKS får Top Class Service og da en god kundeopplevelse.

Store Manager har fullt ansvar for butikkdriften. Det innebærer blant annet at du som vikar også har ansvar for rekruttering, bemanning, opplæring og oppfølging av personalet, personal- og samarbeidsmøter, mål - og resultatplanlegging, at kampanjer og aktiviteter gjennomføres etter markedsplanen og at butikken oppnår sine mål. Mye av opplæringen og oppfølgingen av personalet vil foregå i butikklokalet og ditt daglige arbeid vil derfor inkludere eget aktivt salg, rådgivning, services mm.

Vi ser etter deg som er målbevisst, strukturert, energisk og profesjonell, og kan coache og lede og drifte butikken i henhold til våre mål og verdier i vikarperioden.

Du er mål- og resultatorientert, og jobber systematisk for å nå det. Du har lang erfaring som leder med personalansvar i bransjen, kan vise til oppnådde mål og resultater og behersker å bruke våre ulike digitale verktøy.

Du brenner for å gjøre denne KICKS butikken til en butikk som alle kundene vil elske og de ansatte vil trives og utvikles i, og du vil være med å utvikle selskapet videre. Du ser viktigheten av å være et forbilde i alle sammenhenger og bidrar, og legger til rette for, et godt arbeids- og læringsmiljø og samarbeid.

Du er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, god på å legge makeup og superengasjert og motivert for å jobbe i et selskap med høyt tempo.

Vi tilbyr deg muligheten til å lede og coache ditt eget team og utvikle deg selv som leder.

Vi har butikken og varelageret - har du motivasjonen og engasjementet til å drifte butikken i perioden?

Vi intervjuer og ansetter fortløpende så send oss en utfyllende og personlig søknad og din CV allerede i dag. Fortell oss om dine resultater og oppnådde mål, og hvorfor det er nettopp du som skal drifte butikken videre. Søknadsfrist er 16.11.2023.

Stillingen vi tilbyr: 37,5 timer pr uke.

Tiltredelse: 01.01.24 eller etter avtale Fratredelse:31.10.24

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søkere av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaring.

Om stillingen

Stillingstittel
Store manager vikar
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Fulltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
01.01 2024

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00