Meny
 

Tilkaller til Brilleland Vestkanten


FOLKELIG - TILGJENGELIG - PROFFESJONELLE

Søknadsfrist: Snarest

Vil du være den som selger de kule solbrillene til gutten som kom inn døren? Eller være den som gjør at jenta, som ikke har lyst å bruker briller i det hele tatt, synes det er artig å vise frem de nye rosa brillene sine? Hva med å være den som gjør dagen litt bedre for de flotte kundene som velger å komme til Brilleland?

 

Hvis du vil være med på team Brilleland og gjøre en forskjell i folks liv, så vil vi veldig gjerne høre litt mer om deg. Ikke nøl - ta tastaturet fram og søk på stillingen som tilkaller hos Brilleland Vestkanten

 

Aktuelle arbeidsoppgaver: Kundebehandling, veiledning, samt salg. Finne briller og solbriller etter kundens behov. Hjelpe optiker i hans/hennes hverdag. Reparasjon av briller. Forefallende arbeide.

 

Vi ser at du: Evner å lære og bruke kunnskapen til å veilede kunder og vise hvorfor vi har de beste produktene for dem. Vi ser etter deg som tar ansvar, jobber mot personlige mål. Finner løsninger og oppnår gode resultater. Kan stå på og legge ned ekstra tid når det er nødvendig. Er effektiv og liker at det skjer noe.

 

Vi trenger en engasjert tilkaller som kan jobbe kvelder, annenhver helg, i ferie og ved behov. Uten faste timer. For at vi som team skal fungere beste måte må vi spille hverandre gode derfor tilbyr vi deg god oppfølging og konkurransedyktige betingelser. Brilleland er en stor landsdekkende optikerkjede med rike muligheter for personlig utvikling. Hos oss får du ta del i et butikkteam bestående av kompetente og dyktige kollegaer. I din videre utvikling hos oss vil vi legge til rette for en god ramme for at du skal lykkes. Vi hjelper deg med opplæring, slik at du kommer til rette blant oss. Velkommen skal du være!

 

Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen!

 

Søk her: 

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1318&ProjectId=145176&DepartmentId=19145&MediaId=4624