Urmaker F. Lohne

Urmaker F.Lohne søker ny kollega i fast stilling

Butikkmedarbeider 70-80%

Vi søker etter ny kollega til vår avdeling på Vestkanten Storsenter i fast stilling. Du har gjerne erfaring fra gullsmed, men dette er ikke avgjørende. Du har en genuin interesse for salg og butikkdrift. Du ser det som en selvfølge å tilby utstrakt kundeservice. Du imøtekommer kunder med høy kompetanse og profesjonalitet i tråd med F.Lohne sine forventninger og filosofi.

Stillingen er som følger: Arbeid alle ukedager (man-fre) og en lørdag i måneden. Ca 70-80%

Du vil få faste arbeidstider, som innebærer både dag og kveldsvakter. Det er viktig at du er fleksibel. Det vil forekomme ekstra vakter ved ferieavvikling og høytider.

Dine hovedoppgaver vil være:

· Skape den beste handleopplevelsen for våre kunder

· Diverse småreparasjoner/batteriskift

· Vareeksponering

· Kundeoppfølging og varehåndtering

· Kontakt / dialog med leverandører

· Jobbe i team mot budsjetter og mål

· Bygge relasjoner og fremme vårt konsept og verdier

· Skape god salgskultur og motivasjon blant kollegaer

· Sørge for at butikken til enhver tid fremstår innbydende

· Gi kundene våre trygghet gjennom fagkunnskap om våre produkter

Vi leter etter deg med følgende egenskaper:

· Utadvendt og inkluderende både mot kunder og kolleger

· Resultatorientert

· Positiv med et glimt i øyet

· Brenner for god kundeservice

· Butikkerfaring

· Glad i moter og trender

· Strukturert og ryddig

· Selvstendig og løsningsorientert

· Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

F.Lohne ser etter mennesker som er utadvendte, positive og kunnskapsrike som evner å skape gode handleopplevelser. Vi har i dag tre butikker i Bergen, på Vestkanten storsenter, Oasen bydelssenter og Sartor storsenter. Med bakgrunn i over 60 års virksomhet utvikler vi oss fortsatt, og med lidenskap gjennom generasjoner tilbyr vi noe av det fineste bransjen har å by på.

Vi forhandler merker som Longines, Maurice Lacroix, Rado, Tissot, Certina, Seiko, Casio, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Sif Jakobs, Janne Formoe, Gulldia og flere andre kjente merkevarer. Bedriftens virksomhet omfatter salg/butikkdrift, distribusjon, markedsføring, serviceverksted og administrasjon/ledelse

Om arbeidsgiveren

Urmaker F.Lohne er en familiebedrift fra Bergen, og består av tre generasjoner med felles lidenskap for klokker og smykkedesign. Historien vår starter med Frithjof Lohne, født i 1929. Han begynte i lære hos urmaker Gundersen i Strandgaten, og tok mesterpapirer i 1955. I 1958 startet han egen urmakerforretning på Engen i Bergen sentrum. Her bygget han opp en solid bedrift som la grunnlag for ekspansjon. F.Lohne er en tradisjonsrik ur- og gullkjede som tilbyr produkter av høy kvalitet til livets små og store anledninger. I over 60 år har vi vært en autorisert forhandler av kjente merkevarer innen prestisjefylte ur og smykker. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert om utviklingen i faget, og er særlig opptatt av å oppfylle kundens ønsker. Med fokus på seriøs faglig dyktighet, kunnskap og service ønsker vi å

vinne innpass og tillit hos kundene.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
70-80%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00