Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Onsdag 1. mai Stengt
Torsdag 9. mai Stengt
Fredag 17. mai Stengt
Søndag 19. mai Stengt
Mandag 20. mai Stengt
Brilleland

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Dame tar synstest hos optiker

Om Brilleland

Hos Brilleland får du tatt synsprøve til både briller og linser hos våre dyktige autoriserte optikere, og du får god hjelp til valg av brille fra våre flinke salgsmedarbeidere. Vi kan tilby ett bredt utvalg av både briller og solbriller i alle prisklasser, samt ett stort utvalg av linser.

Vi i Brilleland mener at det verken skal være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, slik at du som kunde skal spare mer. Med vårt brilleabonnementet, Briller Alt Inkludert, kan du leie de brillene og solbrillene du trenger til en fast månedspris.

Kvalitetsprodukter til gode priser

Vi er en del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer deg som kunde til gode. I tillegg gjør vi det vi kan for at brillekjøpet skal bli enklere. Vi har derfor integrert Basis enstyrkeglass i alle våre brillepriser.

Få veiledning av autoriserte optikere

Synet ditt er viktig for oss. Våre autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, briller med livsstilsglass, arbeidsplassoptikk, filterglass med mer.


NYHET: UV-steriliseringsapparat

Vi på Brilleland Vestkanten er veldig glade for å ha fått UV-steriliseringsbokser til innfatninger og solbriller og annet utstyr.

Vi er veldig glade for å kunne ta i bruk denne boksen for å raskt og trygt kunne opprettholde gode smittevernsrutiner for kunder og ansatte.

I Brilleland desinfiserer vi briller og solbriller mellom hver gang en kunde de prøver de.

Dette har fram til nå vært gjort med vask i lunket såpevann som dreper membranen på coronaviruset.

Men – det har vært tidskrevende og redusert tiden vi kan bruke i møte med våre kunder. Derfor er vi veldig glade for å få har fått inn denne UV-steriliseringsboken!

Sterilisering av innfatninger, solbriller og annet ustyr med UV-C lys kan erstatte vasking med vann og såpe. UV-sterilisering er en trygg og sikker måte å desinfisere produkter på, og den er både raskere og enklere enn vasking.

Grand Vision – som eier Brilleland – har testet dette utstyret i Tyskland for å verifisere at prosessen fjerner mikroorganismer fra innfatningene.

Prosessen tar 60-90 sekunder, og boksen har en kapasitet på opptil 15 innfatninger om gangen.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss ved Brilleland Vestkanten!

Beliggenhet

2. etasje

På nett

Aktuelle merkevarer