ONLY

Sommerhjelp hos Only

Vi ser etter en SUPERSELGER med mye arbeidskapasitet og vinnermentalitet som kan bli en del av Team ONLY VESTKANTEN!

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor en superselger som kan bli en del av vårt Team!

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige. Vår forretningsplan har vis seg å være rett og vårt hovedfokus på våre medarbeidere og våre varer viser seg å være vår nøkkel til suksess. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.

Gjennom våre verdier jobber vi målrettet og strukturert for å nå målene våre.

Winning Mentality - Nearness - Founder's Mentality - Business Mindset - Passion and Hard Work

Hos ONLY Stores vet vi at de medarbeidere som har disse verdiene gjør en stor forskjell!

Jobben

Som deltid selger hos oss så forventer vi at du kjenner deg igjen i verdiene våre, er glad i et høyt tempo hvor ingen dag er lik og ønsker å være en del av og en bidragsyter til teamet ditt. Mote og trender er noe som interesserer deg og du er opptatt av å følge med i markedet.

Har du høyt tempo, konkurranseinstinkt, og du er klar for å ta i et tak! Er du en team player som kan bidra til et godt arbeidsmiljø og jobbe sammen med teamet for å nå målene vi setter oss? Mener du også at kunden alltid kommer først? Da vil vi høre fra deg!

Stillingen er en deltidsstilling/sommerhjelp som vil innebære dag, kveld og helger, men vi har også behov for at du kan stille opp ekstra ved sykdom, varetelling og ferieavvikling.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om oss

ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksisteret i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerede kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en uskuelig tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.

Om stillingen

Stillingstittel
Sommerhjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen