Telia

Telia Vestkanten søker etter en Shop Assistant (20%)

Vi er et team bestående av dyktige selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser.

Nå søker vi en engasjert kollega til å utfylle vårt team – er denne selgeren deg?

Er dette din neste mulighet?

Telia-butikkene er vår viktigste salgskanal og hver dag jobber vi for å skape gode kundeopplevelser, basert på våre selskapsverdier Dare, Care, Simplify. Dette forutsetter at du har en brennende interesse for våre produkter og tjenester, og gode kommunikasjonsevner. Du vil være aktiv i gjennomføring av kampanjer og øvrige driftsrutiner i vår Shop. Som Shop Assistant inngår du i normal bemanningsturnus, hvilket innebærer jobbing i helger og kvelder, samt i feriesesong.

Er dette deg?

Telias mål er å ha de mest fornøyde kundene i bransjen, og vi søker deg som deler denne ambisjonen med oss. Det er dessuten viktig at du selv også bidrar med idéer og initiativ som gjør oss i stand til å sammen gi enda bedre kundeopplevelser. Du evner å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov. Du er glad i å prate med mennesker og har over snittet god formidlingsevne. Du er en god relasjonsbygger, og i tillegg til å være en "go-to" person vil du også være en ambassadør for Telia i ditt nærområde.

Dine personlige egenskaper:

Ansvarsfull initiativtaker

Entusiastisk & vennlig

Resultatbevisst

Overbevisende

Lærevillig

Teamplayer

Dine erfaringer:

Det er positivt om du har salgserfaring, gjerne innenfor tilsvarende bransje, men det er ikke et krav. Det viktigste for oss er hvem du er og hva du har lyst til å oppnå. Derfor vektlegger vi personlige egenskaper, hvor vi er spesielt på utkikk etter deg som:

  • Har kundens behov i fokus – hele tiden
  • Motiveres av å jobbe etter mål og engasjeres av å oppnå resultater
  • God muntlig fremstillingsevne på norsk

Du må også ha fylt 18 år og ha tilfredsstillende vandel iht. Brukthandelloven. Mer informasjon om egen vandel kan fås ved å kontakte Politiet.

Å jobbe i Telia åpner for nye muligheter!

Vår butikk er en sammensveiset og livlig gjeng som trives godt sammen. Vi er først og fremst trivelige og dyktige folk som bygger nære relasjoner til hverandre, men ikke minst med våre kunder. Du vil få god støtte og opplæring fra medarbeidere og nærmeste leder, i tillegg til at det finnes gode utviklingsmuligheter i selskapet. Vi har en sterk posisjon i markedet som fører de tøffeste merkevarene innen vårt segment.

I tillegg kan vi også tilby:

  • Resultatbasert provisjon
  • Gode forsikringsordninger
  • Mobilabonnement og ansattrabatt i våre Telia Shops

Interessert?

Høres dette ut som noe for deg, søk på stillingen! Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Shop Manager Jonas Kjelsvik på jonas.kjelsvik@telia.no. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt. Som en del av rekrutteringsprosessen vil relevante bakgrunns kontroller bli utført.

Welcome to Telia – let’s make better happen!

Om arbeidsgiveren

Telia is the home for connected technology that allows generations to thrive, pioneering ways for businesses to become smarter and societies more sustainable. Together, we are making better happen.

Om stillingen

Stillingstittel
Shop Assistant
Stillingstype
Deltid
Omfang
20%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Kontaktperson
Jonas Kjelsvik
Stilling
Shop Manager
E-post
jonas.kjelsvik@telia.no

Søk på stillingen