Skjorte og pique til herre

Pique (J.Lindeberg) fra Instinct 1900,-. Jeans (J.Lindeberg) 1700,-. Sko (Tommy Hilfiger) 1600,-
Venstre: Pique (J.Lindeberg) fra Instinct 1900,-. Jeans (J.Lindeberg) 1700,-. Sko (Tommy Hilfiger) 1600,-. Høyre: Pique (J.Lindeberg) fra Instinct 1900,-. Bukse fra Selected 699,-. Sandaler fra Mani 699,-

Svale skjorter og pique er flotte valg når det gjelder stil og komfort, spesielt i varmere vær.

Skjorter med korte ermer kommer i en rekke stoffer som bomull, lin eller viskose, og de er ideelle for varme dager da de puster godt og holder deg kjølig. Velg en skjorte med en avslappet passform for ekstra komfort.

Pique skjorter er laget av et teksturert strikket stoff som gir en unik tekstur og struktur. De er vanligvis laget av bomull og er veldig pustende og komfortable å ha på seg. De kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre. Velg en nøytral farge som hvit, beige eller marineblå for et tidløst og allsidig utseende, eller prøv noe mer dristig som en lys pastellfarge eller et geometrisk mønster for å legge til litt personlighet til antrekket ditt.


Style pique skjorten med hvite jeans og loafers, eller kombiner den med en linbukse og sandaler, for en mer avslappet stil.


Skjorte (Les Deux) fra Instinct 1900,-. Bukse fra Selected 699,-. Sandaler fra Mani 699,-

En hvit skjorte er klassisk og allsidig, og den kan enkelt kombineres med andre plagg i garderoben din. Den er tidløs og passer til alt. Et flott valg for en avslappet og behagelig sommerstil.

Pique fra Jack & Jones 499,-. Bukse fra Selected 699,-. Sandaler fra Mani 699,-
Dame: Genser fra Bik Bok 399,-. Jeans fra Vero Moda 599,-. Smykke fra Wesselton 499,-. Belte fra Kappahl 179,-. Ballerinasko (Riekler) fra Mani 899,-. Herre: Skjorte fra Instinct Bukse fra Selected 699,-. Sandaler fra Mani 699,-

Velg et ton-i-ton antrekk i lyse og tidløse farger. Gå gjerne for en løs og comfy skjorte med striper da det vil gi et dynamisk og stilfullt uttrykk til antrekket ditt.

Et morsomt valg for en mer avslappet setting kan du tilføye noen sandaler til antrekket.