Nyhet! Vestkanten Karaoke

Vestkanten Opplevelser har fått to splitter nye og moderne karaokerom! Hvert rom har plass til 12 personer og er installert med Sunvig karaoke-systemer.

To flotte moderne karaoke-rom

Vi har bygget to flotte moderne karaoke-rom. Lydtett og med discolys slik at du kan slå deg løs med vennegjengen! Vi lover fantastisk stemning og en opplevelse du sent vil glemme!

Sunvig Karaoke Systems

Vi benytter Sunvig Karaoke Systems, som er ledende på profesjonell karaoke i Europa. Begge karaoke-rommene har installert Sunvig Station med en katalog på over 20 000 sanger, 75 tommers monitorer og effektbelysning for å gjøre stemningen perfekt for vennegjenger, utdrikningslag og bursdager for både barn og voksne.

10 minutter fra Bergen sentrum

Visste du at Vestkanten Opplevelser ligger bare 10 minutter fra Bergen sentrum med buss eller bil, og at det er enkelt å parkere. Da er det jo lett å stikke innom med familien eller vennegjengen.

Pizza & burger

Vi har egen restaurant med pizza og burger hos oss, så dere kan nyte et godt måltid før eller etter karaoke. Eller mens dere venter på minigolf eller bowling.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 11:00 - 22:00