Meny
 

Åpningstider

MIDLERTIDIG STENGT

Kontakt

213 92 000 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje

Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og ”skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stiluttrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta.

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste interiørboutiquene du kjenner og et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Legg til et nydelig sortiment av boligstekstil, tepper og tapeter og plasser alt i en romslig, men allikevel frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd.

På godt norsk kaller vi stilen vår for "a casual way of living". Med det mener vi at stilen gir gode assosiasjoner til en uformell avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Møblene våre er reale, tøffe tremøbler i et enkelt gammeldags formspråk. Stoppmøblene har former som overlever flyktige trendsvingninger, trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer eller kanskje i slitt hud.

I tillegg tilfører vi en masse frodighet og mykhet med et mylder av småinteriør, lekre lamper, stilige tepper, vakre tapeter og tekstiler av alle slag.

 

Du finner Home&Cottage i 2.etg:

Butikkategori:

Ukens tilbud hos Home&Cottage