Meny
 

Åpningstider

Man-fre: 11-17

Lør: 11-17

Etasjeplan

1.etasje

SELECTED er et unisex-varemerke med en sterk skandinavisk designestetikk. Vi skaper mote forankret i ledende trender, mens vi posisjonerer oss som en sterk, autentisk merkevare med et minimalistisk uttrykk og et tydelig fokus på kvalitet. Vi tilbyr dagens motebevisste mennesker – med alle deres forskjeller – moderne styles med det lille ekstra og et internasjonalt preg.

 

SELECTED HOMME

SELECTED HOMME er innbegrepet av god smak i design og passform innen moderne herreklær. Vi står for en unik tolkning av den moderne mannen, som er både individualistisk og selvsikker i sin stil. Han blander sin eksisterende garderobe på kryss og tvers med sesongens nyheter for å skape et særegent og spennende utseende. SELECTED HOMME-mannen har fokus på detaljer og høy kvalitet.

 

SELECTED FEMME

SELECTED FEMME er sterk minimalistisk eleganse med røtter i skandinavisk estetikk. Alle våre kolleksjoner er inspirert av historiske, ikoniske kvinner kombinert med essensen av moderne strømninger. Vi blander alltid klassikere med moderne motetrender for å kunne skape de avanserte plaggene som kjennetegner vår merkevare. Silhuettene er kule, men feminine. De er enkle, men djerve. Vi skaper tidløse looks fulle av overraskende detaljer. Vi skaper mote du vil beholde!

 

Du finner SELECTED FEMME/HOMME i 1. etg:

 

Butikkategori: