Fire vårjakker i tweed

Jakke (Mellowfield) fra Vic 1799,- Silkeblomster fra Kremmerhuset
Jakke (Mellowfield) fra Vic 1799,-. Jeans fra Lindex 599,-. Sko (Billi Bi) fra Cristel 2199,-. Armbånd fra Wesselton 1398,-

Tidløs eleganse: vårjakker i tweed.

Våren er tiden for fornyelse, og når vi ser frem mot den lyse sesongen, er det på tide å omfavne klassisk stil med en moderne vri. Tweedjakker for damer er en tidløs trend, og i 2024 er de tilbake med full kraft, og de bringer med seg en aura av eleganse og stil.

Den grove teksturen, opprinnelig assosiert med den britiske landsbygda og jaktsesongen, har nå funnet sin plass i urbane garderober over hele verden. Tweedjakker har en unik evne til å blande det rustikke med det sofistikerte, og de tilfører ethvert antrekk en uanstrengt chic følelse.


Jakke (Marie Philippe) fra Match 1799,-. Jeans fra Lindex 599,-. Sko (Billi Bi) fra Cristel 2199,-. Armbånd fra Wesselton 1398,-

En av de største fordelene med tweedjakker er deres allsidighet. De kan enkelt styles opp eller ned for å passe enhver anledning. En tweedblazer kan løfte et enkelt jeans- og t-skjorteantrekk til nye høyder. Disse jakkene er også perfekte for overgangsperioden mellom vinter og vår, da de gir nok varme uten å være for tunge.

Jakke fra Match 1799,-. Jeans fra Lindex 599,-. Sko (Billi Bi) fra Cristel 2199,-. Armbånd fra Wesselton 1398,-

Vårens tweedjakker kommer i et mangfold av farger og mønstre som passer perfekt til årstiden. Pastellfarger som myk rosa og himmelblått gir et friskt pust til tweedens tradisjonelle utseende, mens mønstre som ruter og striper legger til en moderne touch.


Jakke fra Kappahl 699,-. Jeans fra Lindex 599,-. Sko (Billi Bi) fra Cristel 2199,-. Armbånd fra Wesselton 1398,-

Vårjakker i tweed er et sikkert valg for de som søker tidløs stil og et elegant utseende. Med sin unike blanding av rustikk sjarm og urban eleganse, er tweedjakker en uunnværlig del av enhver kvinnes garderobe. Enten du velger en klassisk blazer, en trendy trenchcoat, eller en kortere jakke i friske vårfarger, vil en tweedjakke sørge for at du skiller deg ut denne sesongen. Så hvorfor ikke legge til en liten dose tweed til din vårstil i år?