Perfekte vårjakker til dame

Trenchcoat fra Vero Moda 699,-. Jeans (Neuw) fra Emilie 1499,-. Sko (Reebok) fra Skoringen 999,-
Trenchcoat fra Vero Moda 699,-. Jeans (Neuw) fra Emilie 1499,-. Sko (Reebok) fra Skoringen 999,-

Fire trendy vårjakker til dame

Våren er endelig her, og det er på tide å oppdatere garderoben med sesongens trender innen vårjakker. Våren bringer med seg et bredt spekter av stiler og design som vil appellere til enhver kvinne, uansett personlig stil. Enten du foretrekker en klassisk trenchcoat eller en trendy jakke i ull, har denne sesongen noe for enhver smak.

Her viser vi deg fire stiler som vil holde deg trendy og komfortabel gjennom hele vårsesongen.

Når det gjelder klassisk yttertøy, er det få plagg som kan slå den tidløse elegansen til den lange klassiske trenchcoaten.

Med sitt elegante design, allsidige stil og praktiske egenskaper, er denne jakken et plagg du vil få glede av i mange år. Enten du skal på jobb eller du skal ut med venner, vil denne lange, klassiske trenchcoaten være din trofaste følgesvenn gjennom årstidene.

Jakke (Blu) fra Vic 2499,-. Jeans (Neuw) 1499,-. Sko (Reebok) fra Skoringen 999,-

En kort dobbeltspent trenchcoat i ull er perfekt for overgangsperioder som vår og høst, da den gir tilstrekkelig varme uten å være for tung eller varm. Ullen gir også jakken en myk og luksuriøs følelse som skiller den fra andre typer yttertøy.

Kombiner den gjerne sammen med jeans og sneakers for et røffere uttrykk.

Jakke fra B.young 499,-. Jeans (Neuw) fra Emilie 1499,-. Sko (Reebok) fra Skoringen 999,-

Rosa er en av de mest trendy fargene for våren og er det perfekte valget for å tilføre farge og stil til garderoben din. Fargen utstråler feminin eleganse, og den vil garantert tiltrekke seg oppmerksomheten hvor enn du går.

Jakke (Second Female) fra Emilie 2499,-. Jeans (Neuw) fra Emilie 1499,-. Sko (Reebok) fra Skoringen 999,-

Legg til litt glans og glam til antrekket ditt!

Kombinasjonen med det avslappede denimstoffet og de glitrende paljettene gir en uimotståelig blanding av stil og personlighet. Enten du ønsker å sprite opp et enkelt antrekk eller legge til litt ekstra glans til en festlig anledning.