Vårens flotteste kjoler

Kjole (Bruuns Bazaar) fra Emilie 3299,-
Kjole (Bruuns Bazaar) fra Emilie 3299,-. Sandaler (Steve Madden) fra Skoringen 1199,-

Blomstermønster og friske farger.

Våren bringer med seg en følelse av fornyelse og lysere dager, og ingenting uttrykker denne stemningen bedre enn vårens kjoler. Fra lette, luftige stoffer til levende mønstre og farger, vårens kjolekolleksjoner tilbyr en endeløs rekke av stiler som passer for enhver smak og anledning.

Den bohemske stilen er alltid populær om våren, og den utmerker seg også denne sesongen. Lange, løse silhuetter, fløyelsmyke stoffer og håndverksdetaljer som broderier og frynser gir et bohemsk preg til kjolene. Disse kjolene er perfekte for både hverdagsbruk og festivaler, og de gir en følelse av frihet og uformell eleganse.

Vårens blomstermønster og friske farger gjenspeiler vårens naturlige skjønnhet og energi, og gir oss muligheten til å uttrykke oss selv på en leken og fargerik måte.

Kjole fra Floyd 1799,-. Støvletter fra Skoringen 1399,-

Blomsterprint og pastellfarger er mye å se denne våren. Myke nyanser som mintgrønn og lyseblått gir kjolen et delikat og romantisk preg. Passer like bra til hverdagsbruk som til festlige anledninger.

Cowboystøvler gir antrekket en kul og bohemsk kontrast og er perfekt om du ønsker en litt mer edgy look.


Kjole (Donna) fra Vic 1799,-. Støvletter fra Skoringen 1299,-

Maxikjoler er et annet flott alternativ. De er lange og luftige, og gir deg en elegant men samtidig bohemsk stil. Kombiner kjolen med cowboystøvler og du er klar for vårens festivitas.

Kjole fra Selected Femme 1199,-. Støvletter fra Skoringen 1399,-

Gå litt texas.

Jeanskjolen går aldri av mote og er med oss også denne sesongen. Denne kombinasjonen er perfekt for de som ønsker å tilføre litt western-inspirert utseende til antrekket sitt.

Kjole (Ella & il) fra Emilie 2699,-. Sandaler (Steve Madden) fra Skoringen 1199,-. Øredobber (Pan) fra Wesselton 1599,-

Lin kjolen er et fantastisk valg for våren og sommeren, og den tilbyr både komfort og stil i varmt vær. Lin er et pustende og lett materiale som føles behagelig mot huden og gir et avslappet og elegant utseende. Kombinasjonen av en lin kjole og sandaler gir et lett og luftig utseende som er perfekt for varme vårdager.

Med sin enkle skjønnhet og naturlige eleganse, er lin kjoler et must-have plagg for våren og sommeren.

Kjole (Norr) fra Emilie 1599,-. Sneakers (Puma) fra Mani 1000,-

En sjarmerende og feminin stil som passer perfekt til våren og sommeren. Denne type kjole gir et friskt og lekent utseende og passer perfekt for avslappede utflukter, pikniker eller sommerfester.

Kjole fra Lindex 599,-. Veske (R by R) fra Morris 499,-. Støvletter fra Skoringen 1299,-

Rosa er en av vårens hotteste farger og denne kjolen vil definitivt gi deg et feminint og trendy antrekk. Style den sammen med noen fine ankelstøvletter og tilfør en statement veske for en gjennomført stil.

Han: Skjorte fra Dressmann, sjal fra Dressmann, Blazer (Sand) fra Instinct 4800,-. Bukse (Plain Units) fra Instinct 1500,-. Sko (Tommy Hilfiger) 1600,- Henne: Kjole fra Floyd 1799,-. Ballerina fra Skoringen 1399,-

Pynt deg til vårens festligheter i matchende antrekk. Uansett om du skal på en festlig anledning eller bare ønsker å føle deg vakker i hverdagen, er denne kjolen et perfekt valg.

Kjole fra Floyd 1799,-. Ballerina fra Skoringen 1399,-